Приятно градинарство

Градинските инструменти "Urban Series" от SKIL ви гарантират, че градинарството ще е винаги приятно, а и не заемат почти никакво място след употреба.

"Urban Series"
Свободното място е дефицитно удобство в градски условия и положението непрекъснато се влошава. Градините стават все по-малки и затова има все повече градини на балкони и покриви. Което означава по-малко място за съхранение. Ценово достъпните градински инструменти "Urban Series" са специално проектирани за такива условия.
Конструкция за пестене на място
Тези удобни инструменти са не само лесни за използване, но и притежават уникалната функция на SKIL "Easy Storage" (лесно съхранение). Прибирането на тези инструменти е детска играчка. Те са внимателно проектирани да заемат минимално пространство. Затова ще е много по-лесно да поддържате гаража, бараката или шкафа чисти и подредени.
Easy Storage
Малките градински инструменти са снабдени с удобна кука "Easy Storage" за окачване на стената. Куките могат да се свързват помежду си, за да се поставят инструментите един до друг. Големите инструменти си имат за целта собствени конструктивни елементи. Вижте например косачките: те са със собствен стабилизатор, който позволява да се подреждат изправени до стената.
Лесни за използване, лесни за прибиране

Така всичко е ясно, градинските инструменти SKIL "Urban Series" са много удобни за осигуряване на добра поддръжка на градината ви. Водоструйка, косачка, градинска въздухоструйка или триони за клони – тук намерете всичко нужно в пълната гама електрически градински инструменти на SKIL.