За инструменти, на които можете да разчитате
В SKIL високото качество не подлежи на коментар. Ето защо винаги ви даваме стандартна гаранция на всички продукти – и на електрическите инструменти, и на измервателните инструменти.
Без безсмислена гаранция

Ако вашият инструмент SKIL не работи правилно, лесно ще го ремонтираме или сменим. Нашите небезсмислена гаранция означава:

  • Не е необходимо да се регистрирате
  • Не е необходимо да споделяте лични данни
  • Без увъртане
5-годишна гаранция на безчетковите инструменти

Нашите безчеткови инструменти са по-мощни и по-ефикасни от сравнимите инструменти, захранвани чрез четкови мотори. Те се износват по-бавно, тъй като не се генерира триене в мотора. Ние сме толкова уверени във високото качество на нашите безчеткови инструменти, че те имат стандартна 5-годишна гаранция (1 година за професионална или подобна употреба).

Стандартна 3-годишна гаранция на инструменти SKIL
Наслаждете се на стандартна 3-годишна гаранция (1 година за професионална или подобна употреба). Това означава, че ремонтираме или заменяме инструмента ви безплатно по време на гаранционния период в случай на дефект в производството или материала.
Гаранция за батерията
Предоставяме стандартна 6-месечна гаранция за нашите батерии. Тя се увеличава на 2 години за нашите батерии ActivCell™ и на 3 пълни години за батерии Keep Cool™. За професионална или подобна употреба всички батерии се предлагат със стандартна 6-месечна гаранция.