SKIL представя...
SKIL представя...
В сегашната гама от бормашини, триони, шлайфове и други електрически инструменти са добавени множество иновативни акумулаторни и кабелни инструменти.
Повече от инструменти
Повече от инструменти

С новата си гама от продукти и дизайн на логото SKIL извежда движението "направи си сам" до нови висоти. Новата червена гама е съсредоточена да ви осигури най-добрия начин на работа, по който бързо да свършите ежедневните операции за домашния майстор. SKIL продължава да ви поддържа дори когато вече работите, с разширяващо се множество от съвети и трикове за домашния майстор.

#SKILпомага

Всеки инструмент. Всяка задача. Една батерия.

Платформата 20V Max Energy Platform – ГЪВКАВАТА акумулаторна система – е в сърцето на новия ни портфейл. Акумулаторните пакети са конструирани за производителност и предназначени да работят с всички инструменти от Energy Platform, които се продават със или без батерии. Това ви дава гъвкавост да добавите още инструменти в арсенала си, които да използвате със съществуващите си батерия и зарядно устройство.

Keep Cool™: най-интересната ни иновация досега
Keep Cool™: най-интересната ни иновация досега
Новите акумулаторни инструменти Energy Platform използват акумулаторната технология Keep Cool™, която увеличава времето за работа с до 25% и удвоява експлоатационния живот на батерията. Патентованата технология за поглъщане на топлината предотвратява прегряването на батериите и така подобрява работните им показатели.
ActivCell™: Интелигентно управление на захранването
ActivCell™: Интелигентно управление на захранването
Всички батерии са с технология ActivCell™, за да подават по-устойчиво захранване. Нашата патентована технология работи за оптимизирането на потреблението на енергия, като предотвратява прегряването и води до максимални работни показатели на батериите.
Нововъведения
Нововъведения

SKIL означава удобство, иновации и качество. Това са ключовите характеристики на изключителните инструменти, които вдигат летвата по отношение на дизайн, технологии и лекота на използване. Нашата нова гама е пълна с патентовани нововъведения, включително безфилтърни шлайфове със система X-Flow за събиране на праха и прободни триони с работна светлина 180° LED. Повече от инструменти. SKIL улеснява.

За инструменти, на които можете да разчитате
За инструменти, на които можете да разчитате

Всички инструменти на SKIL и батерии Keep Cool™ се предлагат стандартно с 3-годишна гаранция. Безчетковите инструменти се предоставят с 5-годишна гаранция.

Без да е необходима регистрация.
Без споделяне на вашите лични данни.
Без усложнения.