Всеки инструмент. Всяка задача. Една батерия.

PWRCORE – нашата водеща в индустрията система от батерии – е създадена с интелигентен и иновативен подход, за да осигури оптимална мощност за всяка работа. За най-голямо удобство и гъвкавост, всеки набор от първокласни батерии и високоскоростни зарядни устройства е 100% съвместим с всички съответстващи строителни и градински инструменти SKIL.

Открийте продуктите PWRCORE

ActivCell™: Интелигентно управление на мощността

Всяка първокласна батерия SKIL е оборудвана с патентованата технология ActivCell™. Интелигентната система за управление на мощността непрекъснато следи волтажа, температурата и тока на батерията, осигурявайки оптимална защита и максимална производителност.

KeepCool™: Патентована технология за охлаждане

Нашата революционна технология KeepCool™ удължава работното време с 25% и удвоява живота на батерията. Отделните клетки на батерията за обединени чрез нашата иновативна технология за абсорбиране на топлината, за да им позволим да функционират при оптимална температура по-дълго, да предотвратим прегряването и да подобрим производителността.

Патентован индикатор за ниво на батерията: Интелигентни функции от край до край

Инструментите SKIL се разработват въз основа на 100-годишен експертен опит и всеки от тях е снабден с иновативни функции за осигуряване на добре свършена работа. Нашият индикатор за ниво на батерията показва удобно нивото на заряд на батерията, като предупреждава, когато наближава моментът за зареждане.

Напредничави инструменти, на които можете да се доверите

Ние сме толкова уверени в нашите високоефективни продукти, че всеки първокласен инструмент SKIL и всяка иновативна батерия KeepCool™ са снабдени с 3-годишна стандартна гаранция. Безчетковите инструменти имат 5-годишна гаранция.