SKIL Masters професионални електроинструменти

SKIL Masters: професионални инструменти за професионалисти!

SKIL Masters са професионални инструменти за професионални потребители! Те се базират на повече от 90 години опит в разработването и изграждането на подходящите за съответната работа инструменти. Опит, който започва от легендарния Skilsaw – изобретението на циркуляра от SKIL още през 1924.

За този период ние сме научили какво работи и какво – не. Това е доказано от многобройни независими изпитания и обзори, в които SKIL често завоюва най-високи награди, като 'Най-достъпен избор', 'Най-добра покупка' и 'Настоятелна препоръка'. Тези награди потвърждават върху какво набляга SKIL в процеса на разработка и производство: неизменно високо качество на изделията.

Наследство от над 90 години
Ние в SKIL вграждаме най-новите технологии в своите електроинструменти от над 90 години. Това означава, че имаме уникални познания за това, което наистина искат професионалните потребители на електроинструменти. Опростени, функционални инструменти, които съчетават здравина, леко и ефикасно използване и възможно най-изгодна цена. Така можете да се съсредоточите върху свършването на работата за най-краткото възможно време!

Доказана издръжливост
Ние знаем, че вие зависите от своите електроинструменти и имате нужда от тях, за да ги поддържате в работно състояние при всички условия, ден след ден. Затова ние правим издръжливи и здрави инструменти. Само един пример за това е използването на метал за много компоненти от критична важност, например корпусите на предавките. И най-доброто – това професионално качество се предлага на цена, която си остава много достъпна.

SKIL Masters означава професионални електроинструменти, които ще ви свършат работа при трудни условия на професионално натоварване

Това означава:

  • Инструменти със здравина, на която можете да разчитате всеки ден 
  • Инструменти, които са лесни за работа, за да пестите време и да се концентрирате върху проекта 
  • Инструменти, които ви дават ненадминато съчетание от продуктивност и качество 

Можете да извлечете полза от цялото 'ноу-хау', издръжливост, продуктивност и качество, които са вградени във всеки инструмент на SKIL Masters. Ще намерите продуктите на SKIL Masters във всички основни категории електроинструменти. Проверете в Продукти, за да намерите подходящите инструменти от SKIL Masters, които ви трябват в професионалната ви работа!

SKIL Europe е член на EPTA (European Power Tool Association)