Открийте…
Открийте…
Отличната гама от лазерни и измервателни инструменти SKIL с много иновативни и интелигентни функции. Прочетете повече по-долу или отидете директно към всички наши инструменти.
Добро, по-добро, зелено
Добро, по-добро, зелено
Човешкото око е силно чувствително към светлината. Поради това някои цветове се различават по-лесно от други. Както вероятно вече се досещате, зеленото е един от тези цветове. В сравнение с червения, зеленият цвят е доста по-видим за човешкото око. Така светлозелените лазерни линии, които може да се прожектират на разстояние до 30 метра, ви гарантират отлична видимост.
Литиево-йонно удобство с множество възможности за зареждане
Литиево-йонно удобство с множество възможности за зареждане
Всички лазери с кръстосани линии имат вградена литиево-йонна батерия, която може да бъде зареждана лесно чрез вградения micro USB зареждащ порт. За ваше удобство индикаторът за нивото на батерията показва ясно колко е оставащият капацитет на батерията. И това не е всичко.
Иновативни лазерни измервателни уреди
Иновативни лазерни измервателни уреди
Лазерните измервателни уреди SKIL имат голям работен обхват до 30 метра и са идеални за точно и бързо измерване на разстояние и площ. Всички инструменти имат различни режими на измерване. Измерването на разстояние без точка на проектиране или върху неравни и извити повърхности също е възможно със SKIL 1929, който има вградено измервателно колело.