Гореща новина…
Независимо дали запоявате, прилагате восък към ски или сваляте боя, с нашите нови електронно контролирани пистолети за топъл въздух можете да сте сигурни, че ще постигнете оптимален резултат.
Контролът е във ваши ръце
Електрониката предотвратява прегряването на нашите пистолети за топъл въздух, като непрекъснато следи температурното ниво на инструмента. Това ви дава възможност да използвате накрайници с по-малки диаметри за различни задачи за запояване, разпояване и заваряване.
Настроени за висока производителност
Пистолетите за топъл въздух SKIL ви дават възможност за избор на температура от 50 до 650°C и можете да избирате различни настройки за въздушен поток до 500 л/мин. Модел 8040 на SKIL дори има удобен LCD дисплей, с който можете да настроите точно подходящите настройки за температура и въздушен поток за вашата задача.
Твърде горещи...
Нашите пистолети за топъл въздух имат уникалната функция за изваждане на накрайника, която позволява безопасно незабавно сваляне на накрайници, особено когато са нагорещени, за да можете бързо да превключвате между накрайници за различни приложения.
Широко достъпни аксесоари
Пистолетите за топъл въздух SKIL са съвместими с най-често срещаните и широко достъпни накрайници за пистолети за топъл въздух на пазара, така че винаги можете да намерите подходящия накрайник за вашата задача.