Отлично представяне. Компактност при съхранение.
20V градински инструменти на SKIL са по-интелигентни, по-бързи и по-мощни от всякога. Никога не е било по-лесно да свършите градинската си работа. Проектирани са да заемат минимално пространство за съхранение. Разполагаме с инструмент за всеки тип градинска работа.
За всеки инструмент. За всяка дейност. Една батерия.
Посрещнете „Енергийната платформа“ на SKIL. Нуждаете се само от една акумулаторна батерия за всички инструменти в гъвкавата линия „Енергийна платформа“. Тази мощна батерия включва технологията Keep Cool™, за да предотврати прегряване, да удължи времето на работа с 25% и да удвои живота на батерията.
Компактно съхранение
Малките градински инструменти на SKIL се предлагат с удобна кука „Лесно съхранение“, за да могат да се окачват на стена.Те са проектирани да заемат минимално пространство за съхранение. Без хаос!
Акумулаторна косачка без четка на SKIL
Мощната косачка SKIL 0140 включва най-новата технология: електромотор без въглеродни четки, който е по-мощен от всякога и издържа десет пъти по-дълго. Интегрираното Ръководство за поддръжка на тревните площи на SKIL ви помага да окосите покрай ръбове и стени. И можете лесно да зададете правилната височина на косене за вашата тревна площ от ръкохватката в центъра.
Акумулаторни тримери на SKIL
Тримерите за тревни площи SKIL 0230 (с острие 25 см) и 0240 (острие 30 см) имат ненаситен апетит. Главата на тримера може да бъде настроена в различни позиции. Това е много практично при работа на труднодостъпни места.
Акумулаторен нож за жив плет на SKIL
Ако смятате, че рязането на жив плет и храсти отнема твърде много време, трябва да тествате ножа за жив плет SKIL 0430. Мощните остриета с диамантено заточване се справят с клони с дебелина до 20 мм, така че можете просто да продължите да работите. 55-сантиметровото острие прерязва голяма площ с едно движение и ви освобождава време за други неща.
Акумулаторна духалка за листа без четки на SKIL
Почистете сухите и мокри листа за нула време с духалката SKIL 0330. Големият диаметър на тръбата и аксиалният вентилатор генерират голям обем въздух със скорост до 160 км/ч. Идеален за големи повърхности. Регулиращото колело и редукционната дюза улесняват регулирането на въздушния поток при работа на труднодостъпни места.