Отлично представяне. Компактност при съхранение.
20V градински инструменти на SKIL са по-интелигентни, по-бързи и по-мощни от всякога. Никога не е било по-лесно да свършите градинската си работа. Проектирани са да заемат минимално пространство за съхранение. Разполагаме с инструмент за всеки тип градинска работа.
За всеки инструмент. За всяка дейност. Една батерия.
Посрещнете „Енергийната платформа“ на SKIL. Нуждаете се само от една акумулаторна батерия за всички инструменти в гъвкавата линия „Енергийна платформа“. Тази мощна батерия включва технологията Keep Cool™, за да предотврати прегряване, да удължи времето на работа с 25% и да удвои живота на батерията.
Компактно съхранение
Малките градински инструменти на SKIL се предлагат с удобна кука „Лесно съхранение“, за да могат да се окачват на стена.Те са проектирани да заемат минимално пространство за съхранение. Без хаос!
Безжични косачки за трева SKIL с безчетков мотор
Мощните косачки SKIL 0130 и 0140 работят с безчетков електромотор, което ги прави по-бързи, по-силни и по-издръжливи от всякога. Интегрираният водач за трева SKIL подпомага косенето по ръбове и край стени, докато ергономичните опции намаляват стреса върху раменете и гърба Ви.
Акумулаторни ножици за трева SKIL
Акумулаторните ножици за трева SKIL 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) и 0250 (33 cm) имат ненаситен апетит. Оборудван с атрактивни иновации, включително „Twist Load“ за подаване на линията за секунди без да е необходимо макарата напълно да се разглобява и достатъчно мощни за подрязване на големи площи.
Акумулаторни ножици за жив плет SKIL
SKIL прави подрязването на жив плет и храсти по-лесно от всякога. Стоманените остриета с диамантено заточване на акумулаторните ножици за жив плет SKIL преминават лесно през клоните с дебелина до 20 mm. Остриетата с размер 50 cm (модел 0429) и 55 cm (модел 0430) подрязват големи площи с едно преминаване. Това Ви осигурява свободно време за други дейности.
Акумулаторна духалка за листа без четки на SKIL
Почистете сухите и мокри листа за нула време с духалката SKIL 0330. Големият диаметър на тръбата и аксиалният вентилатор генерират голям обем въздух със скорост до 160 км/ч. Идеален за големи повърхности. Регулиращото колело и редукционната дюза улесняват регулирането на въздушния поток при работа на труднодостъпни места.
Най-компактният в класа си акумулаторен верижен трион
Обуздайте безчетковата енергия на модел 0534; 5,0 Ah акумулатор захранва за съвкупност от 70 отрязвания. Компактната форма гарантира ефикасно действие. А веригата се сменя бързо, без да са необходими допълнителни инструменти.