Как да си направите дървена поставка за вана

100% of 100%
Дошъл е моментът да се отпуснете. Напълвате ваната, наливате си питие и избирате книга. Но къде да ги сложите? Трябва Ви поставка за вана! Никога повече няма да Ви се налага да балансирате чашата с вино на ръба на ваната.
 1. Стъпка 1: Измерете широчината на Вашата вана от единия външен ръб до другия. Изберете същото разстояние върху дъската, отбележете с молив мястото, където трябва да срежете и използвайте циркуляра, за да изрежете според размера, така че да имате две дъски.
 2. СЪВЕТ

  Винаги измервайте от двата края на дъската, така че да режете с циркуляра към средата. Така гарантирате, че всяко парче ще бъде срязано само веднъж с циркуляр.
 3. Стъпка 2: Срежете по-малкото парче на три части с размер 40 cm.
 4. Стъпка 3: Измерете широчината на Вашата вана от единия вътрешен ръб до другия. Подравнете двете дъски на пода и отбележете разстоянието и върху двете с молив.
 5. Стъпка 4: Разположете едно от по-малките парчета дърво спрямо всяка от линиите с молив от вътрешната страна на дъските и ги завинтете. По-малките парчета ще опрат в ръба на ваната, гарантирайки, че поставката за вана няма да се плъзга. Завинтете другите две по-малки парчета дърво на около същото разстояние отляво и отдясно от центъра на дъските. Тези две по-малки парчета дърво ще направят поставката за вана по-стабилна.
 6. Стъпка 5: Пробийте отвор в предната дъска със свредлото за дърво 22 mm. Сега изрежете една линия от страничната част към този отвор. Първо изрежете към лявата страна на отвора, след това към дясната страна.
 7. Стъпка 6: Очертайте чаена свещ с молив върху дъската. Можете да изберете къде да го направите. Използвайте свредлото за дърво, за да направите вдлъбнатина. Не издълбавайте твърде надълбоко. Не искате да направите дупка. Почистете вдлъбнатината с мултитула, за да я направите кръгла и гладка.
 8. Стъпка 7: Изшлайфайте целия елемент с мултитула.
 9. Стъпка 8: Покрийте с прозрачен лак, който е подходящ за влажни пространства.
 10. Стъпка 9: Напълнете си вана, запалете една свещ, налейте си питие... и се отпуснете.

Rating

Дайте оценка на тази инструкция 'стъпка по стъпка'.

Как да си направите дървена поставка за вана

5
5 of 5

5 общо

 • 5
  5
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0