Работете по-дълго!

Можете да използвате революционната SKIL "Hybrid Power" 2461 както като акумулаторна бормашина, така и с кабела, свързан към инструмента.

Без изненади от изтощена батерия
Когато батерията се изтощи, просто свържете 6-метровия кабел, за да работите по-дълго. Индикаторът за нивото на батерията ви препоръчва кога да включите кабела към инструмента.
Включвате и работи
С включен кабел батерията се зарежда, когато не сте натиснали ключа за пускане. Това означава, че веднага можете да работите по-дълго.
Най-добра в класа си издръжливост на батерията

Независима тестова лаборатория е изпитала работните показатели на "Hybrid Power". Резултатите показват, че при включен кабел можете да завинтите най-малко 184% повече винтове със SKIL 2461 в сравнение с конкурентни инструменти. А това в действителност е още повече. Други резултати показват, че зареждането добавя повече енергия, отколкото използвате в действителност при работата. Това означава, че можете да работите много по-дълго.

"Работи за мен по цял ден!"

Андрю Майърс е художник, създаващ портрети и художествени илюстрации с помощта на винтове. Андрю е изпробвал акумулаторната бормашина "Hybrid Power" и е създал "Оставям".