Ех…

Само ако имахте "Urban Mower". Вижте защо тук или прочетете повече.

Оптимална маневреност

SKIL 0711 "Urban Mower" е косачка за трева с уникални предни завъртащи се колела за осигуряване на оптимална маневреност. Никога досега не е било толкова лесно да се работи около предметите в градината. Вдигането на тежки предмети е вече част от миналото благодарение на този лек инструмент, който се премества лесно при започването на ново преминаване.

Добра производителност и регулируема височина на косене
Пестящият енергия високоскоростен двигател с 9500 об./мин е достатъчно мощен за ефективно свършване на работата. За нула време ще се наслаждавате на красивата си окосена ливада. Изберете правилната височина на косене – има три възможности за избор, за да осигурявате всеки път перфектен резултат.
"Easy Storage"

Тази косачка е част от гамата "Urban Series" от практични и пестящи място градински инструменти на SKIL. С удобното си краче за паркиране SKIL 0711 "Urban Mower" може след употреба да бъде паркирана до стената.

Издръжливи и гъвкави остриета

SKIL 0711 "Urban Mower" е с издръжливи и гъвкави режещи остриета. Те не ръждясват и не се изтъпяват. И за всеки случай – сменят се лесно при нужда. Те са със стандартни размери и затова са общодостъпни. След всичко казано е ясно, че тези издръжливи остриета имат куп преимущества пред обикновените железни остриета.