Заповядайте на мъха да изчезне
SKIL 0701 е идеалният инструмент за аериране и култивиране на ливадата
Ефективно и ефикасно
Работата с ръчен аератор изисква много усилия; а от друга страна, SKIL 0701 премахва мъха бързо и удобно. И докато неефективното ръчен аератор често е труден за управление, лекият SKIL "Moss extractor" ви дава голяма свобода на движенията. Много удобно, когато трябва да работите около съоръжения на открито и цветни лехи.
Бързи резултати: 50 m² за 25 минути
"Moss extractor" – "унищожител на мъх" – името казва всичко: този инструмент ефективно премахва мъх от ливадата. И бързо: може лесно да обработи 50 m² само за 25 минути.
Издръжливи и гъвкави остриета

Аераторът за тревни площи SKIL 0701 е с издръжливи и гъвкави режещи остриета. Те не ръждясват и не се изтъпяват. И за всеки случай – сменят се лесно при нужда. Те са със стандартни размери и затова са общодостъпни. След всичко казано е ясно, че тези издръжливи остриета имат куп преимущества пред обикновените железни остриета.

"Easy Storage"

Този аератор за тревни площи е част от гамата "Urban Series" от практични и пестящи място градински инструменти на SKIL. Аераторът за тревни площи SKIL 0701 е в комплект с релса "Easy Storage", с която можете да го окачвате на стената след употреба и така да пестите ценно пространство.

#Skilпомага
Ако имате ливада, вероятно вече сте забелязали, че се появява мъх. Често по ливадите израства мъх, което не само е лошо за растежа на тревата, но и загрозява. SKIL обяснява как можете да аерирате или култивирате ливадата си и най-вече да предотвратявате израстването на мъх.